Az oldalnak még nincs saját fóruma, igy a legfrissebb témákhoz az Omega hivatalos rajongói facebook csoportban lehet hozzászólni.

A képre kattintva te is beléphetsz!

A csoport leírása:

Kedves Tagok!

Mindenkit köszöntünk az Omega Fan Club facebookos csoportjában! 2007 december 5.-én alakult a csoport, eredetileg Omega együttes/Omega Red Star néven.

Többen érdeklődtek az oldal működéséről, működtetéséről! 2016 tavaszán több hónapig szünetelt az oldal, aminek az oka a rengeteg bántó komment volt, ami nem csak a csoport tagjaira nézve volt sértő, de sokszor az Omegára is!

Közösen úgy döntöttünk, hogy teljesen átalakítjuk a csoportot. Ezentúl csak az adminisztrátorok tudnak posztolni. Így áttekinthetőbbek lettek a bejegyzések, és színvonalasabbak a tartalmak!
Ez nem azt jelenti, hogy a csoporttagok írásai ne jelenhetnének meg! Sőt, arra szeretnénk buzdítani titeket, hogy akinek kedve van, bátran tegye meg! Erre létrehoztunk egy gmail fiókot:

omegafanclub.facebook@gmail.com

Ha valakinek olyan Omegával, vagy rajongókkal kapcsolatos kincse van, amit szÍvesen megosztana, nagy örömmel várjuk.
(Kérlek, ne küldjetek youtube linkeket, vagy olyan képeket, amiket bárki megtalálhat az interneten)

A csoport moderálva van! Minden kommentet, ami az Omegára, vagy egy csoporttagra nézve sértő, azonnal töröljük! Ha ez tovább ismétlődik, az illetőt kizárjuk. Továbbá nem veszünk részt az Omega tagok esetleges nézeteltéréseiben és semminemű politizálásban. Szeretnénk, ha a csoport neutrális maradna!

Mindenkinek jó szórakozást kÍvánunk!


kovacsics