Omega Fan Club 2017-ben először!
2017.04.22. – 23.
Fellép: az Új Babylon, vendég: Molnár György ‘Elefánt’

Az OFC-re és a koncertre a belépés ingyenes.
Hosszabb szünet után ismét Új Babylon-koncert. A koncert nélküli időszak sem telt azonban eseménytelenül, és sok olyan ötlet halmozódott fel, melyek bemutatására nem is találhatnánk jobb lehetőséget az Omega Fan Club kereteinél.

Természetesen tudjuk, hogy az OFC kötelez is minket arra, hogy valóban esemény legyen ez az este. Ennek jegyében büszkén jelentjük be, hogy az este vendége az Omega legendás gitárosa, Molnár György Elefánt, aki eljátszik velünk néhány dalt.

Az Omega Fan Club hétvégéje több Omegás érdekeltségű programot is tartogat:
– A szombati OFC és Új Babylon-koncert után 23-án, vasárnap délután a Várkertben, az egykori Budai Ifjúsági Parkban Elefánt tart interaktív sétát. A tavalyi hasonló eseményen igazán kötetlen beszélgetés zajlott a magyar rockzene és az Omega múltjáról, jelenéről, jövőjéről.
– Vasárnap este pedig a Barba Negrában Jankai Béla 55. születésnapi koncertje ígér nagyszerű, Omegával kellemesen átszőtt szórakozást.

Az Új Babylon zenekar nevében kívánunk nagyszerű szórakozást erre, a valóban eseménydúsnak ígérkező hétvégére és természetesen zajos sikert kívánunk a napokban kezdődő 55. évi meneteléséhez az Omegának!
A Könyvtár Klub Budapest belvárosában, az Astoriánál található. Rendkívül könnyen megközelíthető.

ofc 2017
kovacsics