WEB-INFO

Mindenkit köszöntünk az Omega együttes rajongói weboldalán!
Az Omega Fansite egy rajongói lap, és egyben egy adatbázis is. Azért jött létre, hogy azt a rengeteg információt, ami megjelent az együttesről, összegyűjtsük, kategorizáljuk, és közzétegyük egy helyen. Két éves előkészítés után, az oldalt 2017 március 21-én nyitottuk meg. Sorra töltjük fel a régi, és az aktuális dolgokat. Sikerült több rajongót meggyőzni, hogy osszák meg a gyűjteményeiket a többi rajongóval.

Akik a legtöbbet segitettek: Balogh József, Bálint Csaba, Benkő László, Békésy László, Cikkely Lajos, Dragojlovics Péter, Farkas Levente, Gazdag László, Gulyás Gábor, Katarina Jancariková, Kiss Gábor, Kovacsics András, Králl Etelka, Kutasi Sándor, Németh Ferenc, Papp Timea, Szabados György, Trepák András, Vass Gergely, Werschitz Ágnes, Zalabai Tibor, Zdena Lorencová
Mindenkit arra szeretnénk buzdítani, aki rendelkezik ritkaságokkal, hogy ossza meg velünk!

A weboldallal párhuzamosan fut a facebookon az Omega Fan club – official csoport, ami az együttes hivatalos rajongói csoportja.

Csatlakozni itt lehet:
Omega Fan club – official

A Youtube videómegosztóján is jelen vagyunk, szintén Omega Fansite néven. Ide kerülnek fel a bootlegek, különböző televíziós, és rádiós műsorok és egyéb koncertrészletek.

Az oldalt itt érhetitek el:
Omega Fansite Youtube

Laptulajdonos, szerkesztő: Bukovsky Norbert

Elérhetőség: norbert.bukovsky@gmail.com
kovacsics